Comfort centraal bij energie-efficiënte, ventilator-ondersteunde i-LIFE radiator

Geplaatst op 08 december 2020 door Redactie

Alklima / Mitsubishi Electric brengt met de i-LIFE2 Slim een nieuwe ventilatorondersteunde radiator voor wandmontage op de markt. De nieuwe verwarmingsunit combineert een stijlvol design met een geringe diepte en een hoge energie-efficiëntie.

De i-LIFE2 Slim kan worden gecombineerd met verschillende verwarmingssystemen, waaronder lucht-/water warmtepompen voor maximaal verwarmingscomfort. De radiator zet de warmte van waterleidingen om in warme lucht en verspreidt deze door de kamer met behulp van een ventilator. Zo wordt de warmte gelijkmatiger verdeeld en het energieverbruik beperkt gehouden. In veel gevallen kunnen bestaande radiatoren één-op-één worden vervangen door een i-LIFE2 Slim. De radiator hoeft alleen op de aanvoer- en retourleiding te worden aangesloten. Voor de ventilator is een elektrische aansluiting nodig.

De i-LIFE2 Slim laat zich uitstekend combineren met de Ecodan lucht-/water warmtepomp voor verwarming en warm tapwater. Door de combinatie met lucht-/water warmtepomp kan de radiator overigens niet alleen worden ingezet voor verwarming maar ook voor koeling.

De i-LIFE2 Slim wordt geleverd in vijf uitvoeringen: i-LIFE2 Slim 080, 170, 270, 320 en 370. Afhankelijk van de radiatorsnelheid bedraagt het maximale koel- en verwarmingsvermogen 0,75 en 3,73 kW respectievelijk 0,89 en 4,36 kW.

Reageren

Vul de gegevens in en uw naam en reactie zullen op de website worden getoond. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement