CO2-Ruimteluchtverkeerslicht met gratis extra functies

Geplaatst op 13 september 2021 door Redactie

Een hoger CO2-gehalte in de lucht verslechtert niet alleen het concentratievermogen, maar verhoogt ook het infectierisico door aerosolen in de lucht. Door regelmatig ventileren wordt de CO2- en aerosolconcentratie in de ruimte verlaagd. Om ervoor te zorgen dat u de luchtkwaliteit altijd in het oog hebt, op basis van behoeften kunt ventileren en zo energie besparen, ondersteunt het DEOS-ruimteluchtverkeerslicht SAM u met geïntegreerde multisensor en draadloze koppeling.

Dankzij de eenvoudige plug & play-installatie is DEOS SAM meteen klaar voor gebruik en maakt ventileren op basis van behoeften mogelijk in scholen, ziekenhuizen, vergaderzalen enz. DEOS SAM is de voordeligste oplossing voor ruimtes met raamventilatie. Voor ruimtes met beperkte ventilatiemogelijkheid kan SAM aanvullend worden ingezet.

De overschrijding van de maximaal gewenste CO2-grenswaarde wordt via de verkeerslichtfunctie en het grote display duidelijk aangegeven en met een akoestische melding aangevuld. Als multisensor meet SAM ook de temperatuur en luchtvochtigheid en stuurt deze gegevens draadloos naar de cloud. Via de app of in de standaardbrowser ontvang u uw ventilatierapport als bewijs van een optimale luchtkwaliteit. DEOS SAM kan ook worden gebruikt als ruimtesensor en kan worden geïntegreerd in de gebouwautomatisering. Zo investeert u slim in de toekomst ook na corona.

Conclusie: het DEOS CO2-ruimteluchtverkeerslicht SAM onderscheidt zich duidelijk van andere apparaten op de markt: door de gratis monitoring-app, een echte CO2-meting (voorkomt valse alarmen) alsmede de robuuste en kwalitatief hoogwaardige roestvrij stalen behuizing.