ClimateSwitch. Comfortabel en gezond, het hele jaar rond.

Geplaatst op 27 juni 2022 door Redactie

Met ClimateSwitch gaan seizoenen geruisloos in elkaar over. Want de intelligente ventilatietechnologie van Zehnder koelt én verwarmt op het juiste moment, met verse buitenlucht. Aangenaam in de zomer, comfortabel in de winter. Dat is ventileren, verwarmen en koelen in één. Flexibel bovendien. Want met slimme add-ons breid je de balansventilatie uit tot een totaaloplossing voor het perfecte binnenklimaat. Zo is het gezond en comfortabel wonen voor iedereen.

Gezond wonen: voor ieder (t)huis

Iedereen is anders, elke woning is dat ook. Daarom stel je een ventilatiesysteem met ClimateSwitch naar behoefte samen. De basis is Zehnders balansventilatie. Hierin is koude-terugwinning al de standaard. Voeg verschillende add-ons toe: voor meer koelte, maximaal comfort en 100% efficiëntie.

> Zo creëer je het ideale binnenklimaat

Nieuw! ComfoClime & Thermal Shield

Ontdek de twee nieuwste add-ons voor ClimateSwitch. Allebei uniek, samen krachtig. De ComfoClime lucht-lucht warmtepomp brengt extra koeling of warmte met verse lucht. Thermal Shield verdeelt dit daarna efficiënt over de kamers. Met deze combinatie haal je alles uit je ClimateSwitch-systeem.

> Haal alles uit ClimateSwitch

Gratis Whitepaper: Oververhitting de baas met ClimateSwitch

De zomers worden heter en onze woningen zijn steeds beter geisoleerd. Oververhitting ligt op de loer! Met ClimateSwitch ga je dat tegen. Het systeem zorgt voor een goede verspreiding van gefilterde lucht én het wint koude lucht terug. Meer weten over overhitting en hoe ClimateSwitch helpt?

> Download whitepaper over oververhitting

Met ClimateSwitch (energie)doelen halen

Wist je dat je met ClimateSwitch goed zit op het gebied van wet- en regelgeving? Denk aan de nieuwe BENG (Bijna Energieneutrale Gebouwen). Maar ook de TO-juli, die bepaalt hoe warm het ’s zomers in huis mag worden. Balansventilatie en add-ons met ClimateSwitch helpen je een heel eind op weg.

> Hoe ClimateSwitch helpt voor een goede BENG


Reacties

Th. A. Broekman

12 juli 2022 om 08.01 uur

Kunt u mij informatie sturen over Climate Switch

Reageren

Vul de gegevens in en uw naam en reactie zullen op de website worden getoond. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement