Cheque van Installatie Totaal voor Leontienhuis

Geplaatst op 15 juni 2020 door Redactie

Het Leontienhuis is een inloophuis voor mensen met een eetstoornis en hun naasten. Hier worden mensen gemotiveerd, gecoacht en begeleid in de strijd tegen de eetstoornis. Het inloophuis bestaat bij de gratie van giften en donaties.

Op 17 september wordt de Charity Ride verreden. Een fietstocht waarbij deelnemers middels sponsoring geld inzamelen voor het Leontienhuis. Een prachtig initiatief waar Installatie Totaal ook graag haar steentje aan bijdraagt. Dat gebeurt in de vorm van media-aandacht maar ook door een financiële gift.

In de aanloop naar de Charity Ride was er onlangs een bijeenkomst waarbij sponsoren en mediapartners mochten vertellen waarom zij het Leontienhuis een warm hart toedragen. Tijdens die bijeenkomst overhandigde Bob de Jong, namens Installatie Totaal, een cheque van 250 euro aan een zichtbaar verraste Leontien Zijlaard-van Moorssel. "Heel hartelijk bedankt voor deze cheque. We zijn er erg blij mee. Weet je wel hoeveel broden we hier voor kunnen kopen? Hartstikke goed."

Reageren

Vul de gegevens in en uw naam en reactie zullen op de website worden getoond. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement