Centercon brengt Catalogus Koudetechniek 2016/2017 uit

Geplaatst op 23 augustus 2016 door Redactie

Centercon, groothandel voor koude- en klimaattechniek, heeft zojuist een geheel nieuwe catalogus koudetechniek 2016/2017 uitgebracht. De catalogus bundelt het meest complete assortiment van koudetechniek en vertegenwoordigt alle toonaangevende merken.

De catalogus bestaat uit drie delen en komt in een handige box voor op het bureau. De box bevat het complete naslagwerk voor selecties en calculaties en bundelt de volgende drie delen:
1. Compressoren en Aggregaten
2. Luchtkoelers, Condensors, Wisselaars, Vloeistofvaten, Regelapparatuur en Componenten
3. Hulp- en montagematerialen, Gereedschappen en Airco toebehoren

Centercon maakt het u graag gemakkelijk door de laatste pagina’s van de catalogus onder meer te voorzien van een zeer complete index, gebruiksvriendelijke cross reference lijsten die vervangende types aangeven, druktabellen voor koudemiddelen en eenhedenomrekentabellen.

Ook op andere vlakken is uw gemak onze prioriteit. Voor actuele informatie kunt u altijd terecht op www.centercon.nl. Daarnaast kunt u uw bestelling eenvoudig doorgeven via onze webshop en de Centercon App. Bovendien rijden we met eigen vrachtwagens en chauffeurs. Zo ontvangt u uw producten op een locatie en tijdstip dat u het beste uitkomt. Wij besteden de grootste zorg aan uw bestellingen.

Vraag de catalogus koudetechniek 2016/2017 gratis aan door een mail te sturen naar sales@centercon.nl of bel naar 010 258 11 20.


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement