CALEFFI CAREERS - Wij zoeken collega's!

Geplaatst op 29 juni 2022 door Redactie

Leer ons kennen en ontdek of er een match is tussen jou en ons. Speciaal daarvoor hebben we een nieuwe website ontwikkeld waarop je ons kunt leren kennen, en hopelijk wij jou ook. Je kunt hier natuurlijk ook direct onze openstaande vacatures bekijken en solliciteren.

Caleffi…..wie?

Caleffi biedt innovatieve, kwalitatieve, duurzame oplossingen voor centrale verwarming en sanitair. Al meer dan 60 jaar produceren we onderdelen voor zowel huishoudelijke als industriële installaties. Elk detail is belangrijk, een systeem is maar zo sterk als haar zwakste schakel. Onderzoek en ontwikkeling van innoverende oplossingsgerichte componenten, technieken en technologieën liggen aan de basis van het succes van Caleffi in een sterk evoluerende sector.

Waar we trots op zijn

Caleffi ondersteunt elke hydronische installatie. Net daarom werken HVAC-professionals zo graag met onze technisch sterke en kwalitatieve oplossingen. Een andere belangrijke troef waar Caleffi al decennialang op inzet is service via informatie en training.

Waar kom je terecht?

Bij Caleffi maak je deel uit van een organisatie die kwaliteit en innovatie hoog in het vaandel draagt, een organisatie met duurzaam product-leadership als belangrijkste waardestrategie. Dit merk je en voel je!

Enthousiast geworden? Neem snel een kijkje op onze website en wie weet tot snel!