CAD & Company Group neemt Bricsys Nederland over

Geplaatst op 12 maart 2019 door Redactie

CAD & Company Group neemt Bricsys Nederland BV over om in te spelen op de behoefte van steeds meer klanten en het aanbod voor de bouw, installatie, civiele techniek en industrie te verbreden. Bricsys Nederland is distributeur en leverancier van BricsCAD, BricsCAD BIM, Bricsys 24/7, BricsCAD mechanical en andere Bricsys-applicaties voor de bouw, installatietechniek, civiele techniek en industrie in de Benelux. Vanaf nu gaat het bedrijf onder de nieuwe naam BlueAi, onder leiding van hetzelfde managementteam, de succesvolle groei continueren als een zelfstandig opererende werkmaatschappij van de CAD & Company Group.

Inspelen op klantbehoeften en uitbreiding portfolio

“Met de overname van Bricsys Nederland BV investeren wij in een uitbreiding van het portfolio waar steeds meer klanten behoefte aan hebben”, zegt Rob Oud, inspirator en eigenaar van de CAD & Company Group. “Aannemers, installateurs, ingenieursbureaus en opdrachtgevers gebruiken in toenemende mate meerdere CAD-applicaties, omdat ze kritischer kijken naar de toegevoegde waarde en kosten voor alle benodigde software. BricsCAD en daaraan gerelateerde applicaties bieden een aantrekkelijke prestatie-/prijsverhouding en staan al jarenlang bekend om de naadloze ondersteuning van het veelgebruikte DWG-bestandsformaat. Verder hebben ze al enkele keren de ‘Global Industrie Awards’ gewonnen voor ‘best-in-class’ all-in-one CAD-product.”

Bundelen van krachten

“Voor Bricsys Nederland is CAD & Company Group de best passende investeerder om onze toekomstige groeiplannen te faciliteren en de naamsbekendheid in Nederland te vergroten”, zeggen beide oprichters en eigenaren Paul de Bruin en Jack Duijf. “CAD & Company Group is onder andere met software van Autodesk en Microsoft namelijk al decennia een toonaangevende en innoverende leverancier in de bouw en industrie. Door het bundelen van de krachten kunnen wij het snelgroeiende aantal gezamenlijke klanten de komende jaren beter van dienst zijn en begeleiden bij hun digitale transformaties.”

Reageren

Vul de gegevens in en uw naam en reactie zullen op de website worden getoond. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement