Burgerhout FX Easy doorvoerpan met uniek groot instelbereik van 15° – 60°

Geplaatst op 04 februari 2021 door Redactie

Met de introductie van de nieuwe doorvoerpan FX Easy met Leadax zet Burgerhout een volgende stap in installatiegemak. Na de succesvolle lancering van het EasySafe rookgasafvoersysteem is het assortiment uitgebreid met de nieuwe doorvoerpan FX Easy om de installateur verder te ontzorgen bij zijn installatieklussen.

Hierbij heeft Burgerhout een primeur: deze doorvoerpan is uitgevoerd met Leadax, de eerste loodvervanger ter wereld met dezelfde eigenschappen als traditioneel lood. Zonder in te leveren op kwaliteit of flexibiliteit!

Groot instelbereik van 15°- 60°

De FX Easy doorvoerpan is geschikt voor dakhellingen van 15° tot maar liefs 60°! Dit grote bereik is mogelijk door de draaibare scharnierkap die aan één kant een bereik heeft van 15°- 37,5° en omgekeerd van 37,5°- 60°. Door het borgen van de scharnierkap middels een “klik” is de installateur verzekerd van een goede aansluiting na de installatie van de dakdoorvoer.

Productassortiment

De FX Easy doorvoerpan wordt aangeboden als universele uitvoering en is geschikt voor de complete range doorvoeren van ø80 t/m ø150 mm. Naast losse scharnierkappen en doorvoerpannen zijn er ook setjes (doorvoerpan en scharnierkap) en combipakketten beschikbaar inclusief een Skyline dakdoorvoer. Hiermee heeft Burgerhout een compleet productassortiment om de installateur maximaal te ontzorgen.