Burgerhout DP25 en SPG rvs rookgasafvoer

Geplaatst op 31 mei 2017 door Redactie

De simpele én mooie oplossing

Als u nog niet eerder gewerkt heeft met DP25 of SPG van Burgerhout, dan zijn er meer dan genoeg redenen om dat toch eens te doen. Hiermee kiest u voor optimaal gemak en fraaie afwerking.

Alles past op elkaar

Een groot voordeel van Burgerhout DP25 en SPG is dat alles op elkaar past. Zelfs als u een deel enkelwandig met een deel dubbelwandig wil combineren dan kan dat gewoon. In principe zijn de enige keuzes die u hoeft te maken voor u begint of u enkelwandig of dubbelwandig wilt en of het om overdruk of onderdruk gaat.

Dubbelwandig betekent DP25, met 25 mm isolatie rondom; enkelwandig betekent SPG. Overdruk houdt in dat u er een siliconen afdichtingsring bij bestelt (standaard bij SPG). Daarmee creëert u een P1-afdichting voor een bedrijfstemperatuur tot 200 °C. Zonder ring, bij onderdruk, is het een N1-afdichting die tot 600 °C gegarandeerd is.

Door een verstelbaar schuifelement heeft u altijd 15 cm marge om het laatste stuk perfect af te stellen.

Zeer hoogwaardig afgewerkt

Of het nu voor woningbouw is, voor een open haard, voor een industriële ketel of voor utiliteit: Burgerhout heeft altijd de ideale oplossing voor uw installatievraagstuk. De rvs-systemen uit het brede assortiment bieden altijd een invulling voor elk rookgasafvoer-project.