Brugman paneelradiatoren vanaf januari 2019 leverbaar via Technische Unie

Geplaatst op 07 december 2018 door Redactie

Brugman paneelradiatoren zijn met ingang van 1 januari 2019 ook leverbaar via Technische Unie. De afgelopen jaren werden de radiatoren via één groothandel gedistribueerd, maar door de verdere groei en toenemende vraag naar Brugman paneelradiatoren, is besloten deze nu ook via Technische Unie op de markt te verdelen.

De officiële start van de samenwerking tussen Brugman en Technische Unie is 1 januari 2019. Voor die tijd zijn de voorraden Brugman paneelradiatoren binnen Technische Unie op het gewenste niveau gebracht en zijn de administratieve processen hierop verder afgestemd.

Technische Unie is de grootste technische groothandel van Nederland en partner van installateurs voor levering van onder meer alle materialen voor verwarming en klimaattechniek. Door de grote omvang en spreiding van Technische Unie weten installateurs zich verder ontzorgd: Brugman radiatoren zijn vanaf 1 januari a.s. sneller en eenvoudiger op locatie.

Brugman paneelradiatoren

Brugman paneelradiatoren staan synoniem voor innovatie en efficiëntie in verwarmingstechnologie. Het assortiment omvat kwalitatief hoogwaardige paneelradiatoren voor alle mogelijke toepassingen in de woon- en werkomgeving. Tot het Brugman assortiment behoren de collecties Casual, Centric, Mini, Classic, Bano en de energiezuinige paneelradiatoren uit de E-collectie voor bijna-energieneutrale woningen en passiefhuizen.

Brugman radiatoren combineren techniek en vormgeving tot een praktisch en fraai afgewerkt en hoogwaardig geheel. De radiatoren lenen zich zowel voor toepassing in nieuwbouw- als renovatieprojecten. Brugman radiatoren onderscheiden zich door het gebruik van een hoogwaardige staalkwaliteit en een optimaal beschermende KTL-lak en poedercoating. Hierdoor worden de Brugman radiatoren met een kwaliteitsgarantie van 10 jaar geboden. Tevens worden Brugman radiatoren standaard met montagebeugels geleverd.

Vasco Group

Brugman (voornamelijk actief in Nederland, Frankrijk, Duitsland en Polen) maakt deel uit van Vasco Group, een totaalaanbieder van innovatieve verwarmings- en ventilatieoplossingen. Vasco is toonaangevend producent van designradiatoren, ventilatie en vloerverwarming, en marktleider in badkamerradiatoren in de Benelux. Brugman is een kwaliteitsmerk voor paneelradiatoren en behoort tot de absolute top in zijn segment.

Vasco Group ontwikkelt producten en technologieën voor een optimaal verwamingscomfort van de eindgebruiker. De zoektocht naar alternatieve, duurzame materialen, vernieuwende designs en innovatieve productiemethodes, leverde Vasco al meerdere awards en prijzen op. De hoofdzetel is gevestigd in Dilsen (België). De productiebedrijven bevinden zich in België, Nederland en Polen. Vasco Group telt ca. 600 medewerkers en maakt deel uit van de Zwitserse Arbonia Groep, totaalleverancier voor producten en componenten voor de bouw.