Breed draagvlak voor nieuwe kennisontwikkeling warmtepompen

Geplaatst op 19 september 2022 door Redactie

Binnen ISSO Open zijn meerdere kennisproducten over warmtepompen beschikbaar. Om deze kennis actueel te houden starten ze bij ISSO met het updaten van verschillende producten. Voorafgaand aan deze actualisatie voerden ze een onderzoek uit onder de verschillende doelgroepen. De meeste mensen die aan het onderzoek meededen, bijna 90%, geeft aan dat zij al één of meerdere kennisproducten over warmtepompen gebruiken.

De belangrijkste producten die binnenkort een actualisatie ondergaan zijn de ISSO-Publicatie 98 en het Kleintje Hybride Warmtepompen. De deelnemers aan het onderzoek waren voornamelijk medewerkers van advies- en ingenieursbureaus, installatiebedrijven, fabrikanten, overheden en onderwijs. Van al deze deelnemers gebruikt 88% al één van de genoemde twee kennisproducten. Het Kleintje Hybride warmtepompen gebruikt men even vaak in de ontwerpfase als in de realisatie- en beheerfase. De waarde van deze publicatie zit hem vooral in het praktisch gebruik van de kennis. Een enkele gebruiker van dit Kleintje noemt hem zelfs ‘onmisbaar’ in zijn dagelijks werk.

Op de website van ISSO lees je meer resultaten van het onderzoek en vind je de volledige rapportage met onderzoeksresultaten.

Reageren

Vul de gegevens in en uw naam en reactie zullen op de website worden getoond. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement