Branchevereniging NVKL en Klimaatvak maken programma bekend voor Koude & Klimaatplein

Geplaatst op 22 februari 2017 door Redactie

Branchevereniging NVKL en Klimaatvak presenteren een interessant (kennis)programma voor het Koude & Klimaatplein. NVKL is de brancheorganisatie voor luchtbehandeling en koudetechniek. Het programma bestaat onder andere uit lezingen over koudetechniek, management, F-gassen en natuurlijke koudemiddelen. Alle onderdelen zijn gratis bij te wonen voor bezoekers.

Een succesvol onderdeel van Klimaatvak is al jaren het Koude & Klimaatplein. Ook dit jaar krijgt dit plein een prominente plek op de beursvloer. Het Koude & Klimaatplein is een initiatief van branchevereniging NVKL. Het programma op dit plein wordt speciaal opgezet voor monteurs, management en MBO-studenten Koudetechniek. Bovendien is hier elke dag een informele bitterballenborrel. Het volledige programma voor Klimaatvak is nu online te vinden op www.evenementenhal.nl/klimaatvak.

Opnames voor RTL Z

Tijdens Klimaatvak maakt TEAM NL opnames voor een aflevering van RTL Z. Daarom is er een ware tv-studio aanwezig op de beursvloer. TEAM NL ontvangt voor haar opnames ook meerdere exposanten aan hun tafel.

Tiende editie Klimaatvak

Klimaatvak viert dit jaar op 28, 29 en 30 maart 2017 haar tiende editie in Evenementenhal Gorinchem. De vakbeurs wordt gecombineerd met Installatie Vakbeurs. Beide beurzen zijn op beursdagen te bezoeken van 13.00 tot 21.00 uur. Tijdens de laatste beursdag trekken zowel Klimaatvak als Installatie Vakbeurs samen op met Beurs Bouw & Wonen. Daarmee ontstaat een uitzonderlijke samenwerking. Het komt in beurzenland sporadisch voor dat vak- en consumentenbeurzen gezamenlijk optrekken. Bezoekers van Klimaatvak en Installatie Vakbeurs krijgen door deze samenwerking de mogelijkheid om op de derde beursdag Beurs Bouw & Wonen kosteloos te bezoeken.

Installatie Vakbeurs met Het Ketelhuis

Ook Installatie Vakbeurs viert haar 10-jarig bestaan. Deze editie krijgt een extra feestelijk tintje door de lancering van het nieuwe initiatief: Het Ketelhuis. Dit concept richt zich op ketelfabrikanten. Het Ketelhuis krijgt de uitstraling van een bruincafé, maar naast de gezelligheid draait het vooral om cv-ketels. Deelname aan Het Ketelhuis is al mogelijk vanaf 899 euro. Vraag naar de voorwaarden bij de beursorganisatie of kijk op www.evenementenhal.nl/installatie.