Boviet Solar: betrouwbare partner

Geplaatst op 23 september 2022 door Redactie

Boviet Solar, opgericht in 2013 in Vietnam, maakt deel uit van Boway Alloy en is een van ‘s werelds meest toonaangevende bedrijven op het gebied van zonne-energietechnologie.

Zij ontwikkelen, ontwerpen, produceren en leveren geavanceerde technologie, high-power, high-performance en betrouwbare monokristallijne op wafels gebaseerde PERC-cel Monofaciale en Bifacial PV-modules.
Ze werken samen met installateurs, aannemers, EPC's, projectontwikkelaars, investeerders en financiële instellingen en leveren betrouwbare PV-modules voor residentiële commerciële, industriële en utiliteits zonne-energieprojecten.

Met een bewezen staat van dienst van succes door samen te werken met veel van de toonaangevende spelers in de sector, heeft Boviet Solar zijn positie als een Tier 1 bankabel bedrijf (A-merk producent) behouden. Het bedrijf brengt financiële stabiliteit, technologische knowhow, uitmuntende productie, transparantie van de toeleveringsketen en de best presterende technologie die bekend staat om hun kracht, prestaties en kwaliteit.