Bouw & Installatie Zuid-Nederland: dagthema’s, variatie en demonstraties

Geplaatst op 19 oktober 2016 door Redactie

Bouw & Installatie Zuid-Nederland viert op 1, 2 en 3 november haar eerste editie in deze vernieuwde opzet. En het nieuwe concept in Evenementenhal Venray slaat aan, want de beursvloer biedt veel variatie met zowel aanbod voor de bouw- als de installatiesector. Het aanbod bestaat uit kwalitatieve A-merken zoals Vaillant en Van der Winkel. Verder heeft elke beursdag een specifiek thema en zijn er volop demonstraties op het demoplein.

Aansluiting tussen vakopleidingen en het werkveld

‘Educatie’ is het thema van beursdag één. De jeugd heeft de toekomst en kundig personeel is essentieel voor bedrijven. Daarom schenkt Bouw & Installatie Zuid-Nederland samen met het onderwijs extra aandacht aan de medewerker van morgen. Van 13.00 tot 15.00 uur vindt op de beursvloer een discussie plaats met als centrale vraag: Waarom is het lastig om aansluiting te vinden tussen de vakopleidingen en het werkveld? Aan het woord komen drie experts: Tjeu van der Laan (Gilde opleidingen), Jan Cromwijk (OTIB) en Jack van Boxmeer (Installatiewerk).

Meet & Match Event

Netwerken en verbinden staat centraal op de tweede beursdag. Met het Meet & Match Event zorgt de vakbeurs ’s ochtends voor gegarandeerde matches met mede-standhouders. Met een dynamische borrel wordt de dag gezamenlijk afgesloten.

Duurzame Donderdag

De laatste beursdag is omgedoopt tot Duurzame Donderdag. Om dit thema verder uit te lichten, vindt er een speciale editie van het Bouwontbijt plaats. Het Bouwontbijt verandert voor één keer in een ‘Bouwlunch’. Deze bijeenkomst is voor iedereen die zich betrokken voelt bij het bouwproces. De ‘Bouwlunch’ vindt op 3 november plaats van 10.00 tot 13.00 uur. Er komen vier interessante sprekers uit de branche aan het woord over onder andere luchtdicht bouwen en duurzaam onderhouden. Vervolgens is er een lunch. Aanmelden kan via: http://bouwontbijt.com/bouwontbijt-in-venray.

Demonstraties op demoplein

Op alle beursdagen zijn er demonstraties bij te wonen op het speciale demoplein. Ook wordt hier elke dag een andere bouwcase gepresenteerd. Het volledige programma van Bouw & Installatie Zuid-Nederland is te vinden op www.evenementenhal.nl/bouwinstallatie.

Openingstijden Bouw & Installatie Zuid-Nederland

Bouw & Installatie Zuid-Nederland is een nieuwe beurstitel en vindt plaats op 1, 2 en 3 november in Evenementenhal Venray. De beursvloer is op deze dagen geopend van 13.00 tot 21.00 uur. De vakbeurs heeft als doel de Zuid-Nederlandse bouw- en installatiebranche bij elkaar te brengen. Belangstellenden kunnen hun e-ticket(s) kosteloos registreren via www.evenementenhal.nl/bouwinstallatie. Parkeren is voor iedereen gratis.

Reageren

Vul uw gegevens in en uw naam en reactie zullen worden getoond.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement