Bouw Compleet Hardenberg komt met krachtige beurscombinatie

Geplaatst op 12 mei 2016 door Redactie

Bouw Compleet Hardenberg gaat zich nog meer profileren als dé vakbeurs voor Noord- en Oost-Nederland op het gebied van bouw. Daarom combineert Evenementenhal deze vakbeurs met Interieurbouw Vakbeurs en de S.G.A. Vakdagen. Zo ontstaat er een krachtige beurscombinatie. Verder breidt Bouw Compleet Hardenberg uit met een speciale ruwbouwhal.

“Door de combinatie met Interieurbouw Vakbeurs en S.G.A. Vakdagen spreekt Bouw Compleet een veelzijdige doelgroep aan. Hierdoor ontmoeten exposanten een breder publiek met een kleurrijke vertegenwoordiging van geïnteresseerden uit de afbouw- en renovatiewereld en profiteren zij van extra bezoekers”, legt Melissa Ooms uit namens Evenementenhal.

Nieuw: ruwbouwhal

Bouw Compleet Hardenberg breidt dit jaar uit met een ruwbouwhal. Exposanten krijgen hier de mogelijkheid om op een vakgerichte manier deel te nemen aan de beurs.

Exposanten en de markt zijn positief

Bouw Compleet Hardenberg verwelkomt elke editie ruim 16.000 vakspecialisten uit de bouwwereld. Inmiddels hebben zich al vele exposanten ingeschreven voor de vakbeurs, waaronder Probin, Hakron en Brouwer. “De markt ontwikkelt zich positief en de belangstelling voor beurzen neemt weer toe. Tijdens Bouw Compleet Hardenberg zijn wij met een 40-tal sterke partners aanwezig. Denk aan specialisten op het gebied van gereedschappen, bevestigingsmaterialen, hang- en sluitwerk, maar ook industrieel gereedschap”, laat Probin weten.

Product introducties en innovaties tijdens Bouw Compleet

Hakron introduceert het 3-laagse Afdekvlies H30 (zelfklevend) voor het veilig afdekken en beschermen van prefab betondelen en een veilig loopoppervlak op de bouwplaats en bij renovatiewerkzaamheden. Brouwer presenteert in Hardenberg de Flex Unit. Dit wandsysteem inclusief bevestigingsmaterialen is zodanig ontwikkeld dat in een 6x3m stalenframe elke gewenste configuratie binnen no-time gecreëerd kan worden.

Aanvullende beursinformatie

Bouw Compleet Hardenberg vindt plaats op 11, 12 en 13 oktober 2016. Meer beursinformatie is te vinden op: www.evenementenhal.nl/bouwcompleet.

Reageren

Vul uw gegevens in en uw naam en reactie zullen worden getoond.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement