Boilers van Itho Daalderop. Bewezen de beste.

Geplaatst op 16 december 2019 door Redactie

Boilers van Itho Daalderop zorgen overal in een woning voor royaal warm water. Sinds 1930 innoveren zij met warm water, hierdoor staan de boilers van ITHO Daalderop bekend om de betrouwbaarheid en kwaliteit. Niet voor niets bieden zij 7 jaar garantie op deze producten.

Bewezen betrouwbaar

Nu heeft Itho Daalderop ook de beste oplossing voor verduurzaming: de Smartboiler.
De Smartboiler behoort tot de nieuwste generatie elektrische boilers van Itho Daalderop. Een standaard elektrische boiler voorziet in de behoefte om overal in de woning direct warm water te leveren. De nieuwe Smartboiler van Itho Daalderop gaat daarbij een stap verder; deze boiler beschikt namelijk over de nieuwste technologie waarmee de boiler zelflerend wordt. Dit zelflerende vermogen zorgt ervoor dat de Smartboiler leert op basis van het verbruikspatroon van de gebruiker en het opwarmen daarop aanpast. Hiermee kan de Smartboiler 10% extra energie besparen in vergelijking met een normale elektrische boiler. En daarnaast blijft het gewenste comfortniveau behouden.

Omdat u geen zin in gezeur heeft.

Evenals alle elektrische boilers van Itho Daalderop is het voorraadvat gemaakt van kwalitatief hoogwaardig materiaal, namelijk koper. Koper kenmerkt zich door de lange levensduur en de eigenschap dat het materiaal zeer onderhoudsarm is wat resulteert in nauwelijks service en onderhoud.

Reageren

Vul de gegevens in en uw naam en reactie zullen op de website worden getoond. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement