Boilers van Itho Daalderop. Bewezen de beste!

Geplaatst op 02 december 2020 door Redactie

Boilers van Itho Daalderop zorgen sinds 1930 overal in een woning voor royaal warm water. Hierdoor staan onze boilers al jaren bekend om de betrouwbaarheid en kwaliteit.

Close-in

Itho Daalderop is fabrikant van de meest befaamde keukenboiler: de Close-in. Ons uitgebreide assortiment aan keukenboilers omvat onder andere de bekende Close-in 10L, de Close-up die uitermate geschikt is voor boven uw aanrechtblad en de ruimtebesparende Close-in Compact, een oplossing wanneer u beschikt over minder ruimte in uw keukenkastje.

Smartboiler

Naast de elektrische boilers die over een grote capaciteit beschikken is de Smartboiler een van de meest energiezuinige ontwikkelingen van de laatste jaren. Smartboilers zijn zelflerende boilers. Op basis van het tappatroon van de afgelopen twee weken, leren zij op welk moment van de dag ze warm water moeten produceren. Hiermee bespaar je 10% meer energie vergeleken met normale elektrische boilers.

Kwalitatief hoogwaardig materiaal

Alle actuele boilers van Itho Daalderop zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardig materiaal: koper. Koper kenmerkt zich door de lange levensduur en de eigenschap dat het materiaal zeer onderhoudsarm is, wat resulteert in minimale service en onderhoud. Een echte krachtpatser!

Ga voor meer informatie over onze krachtpatsers, naar onze website.