Black spirit assortiment: uniek design in publiek sanitair

Geplaatst op 24 september 2021 door Redactie

DELABIE slaat een belangrijke brug tussen design, architectuur en functionaliteit in openbare ruimten zoals musea, restaurants, kantoren en luchthavens.

Een vernieuwende ervaring waarin doeltreffendheid en elegantie verenigd zijn zoals bij de mat zwart verchroomde uitvoering van de elektronische BINOPTIC-kraan.

Dankzij de combinatie van functionaliteit en esthetiek werd de BINOPTIC reeds meermaals gekozen en geïnstalleerd in publieke ruimten: de internationale luchthaven van Abu Dhabi, de Europese Metropool van Rijsel, het nieuwe Tai Kwun centrum voor erfgoed en kunst in Hongkong, enz. Dit assortiment bewijst aan de vereisten in openbare ruimten te voldoen.

De BINOPTIC is vervaardigd uit 100 % mat zwart chroom met optimale weerstand tegen intensief gebruik. De kraan biedt eveneens 90 % water- en energiebesparing en een totale hygiëne: gebruik zonder manueel contact, dagelijkse antibacteriële spoeling en een uitloop met gladde binnenkant.

Niets ontbreekt aan dit geheel van technologische voorzieningen. Het esthetische en het praktische gingen nooit zo goed samen.

Het Black spirit assortiment biedt ook mat zwarte hygiëne accessoires in RVS 304. Met name, de elektronische verdeler voor vloeibare zeep en de HIGHFLOW handendroger met dubbele luchtstraal die niet alleen een optimale handhygiëne verzekeren, maar ook de mogelijkheid bieden om de Black BINOPTIC-look te vervolledigen.