Bio-Energie Festival

Geplaatst op 12 april 2017 door Redactie

Het Bio-Energie Festival, dat wordt gehouden op 20 juni 2017 in de Van Nelle Fabriek te Rotterdam, is dé ontmoetingsplek voor bio-energieken. Een energiebron voor iedereen die zich bezighoudt met het opwekken en circulair inzetten van duurzame energie uit biomassa.

Ontdek tijdens het festival alle ins en outs over innovaties, nieuwe toepassingen en subsidieregelingen. En raak geïnspireerd door onze verrassende sprekers. Vergroot uw kennis in de workshops. Deel uw ervaringen en kom in contact met andere vakgenoten.

Voor wie?

Het Bio-Energie Festival wordt georganiseerd voor en door bio-energieken. Bent u ondernemer, adviseur, installateur, fabrikant, leverancier, beleidsmaker, vergunningverlener en actief met biomassa? Dan is dit festival zeker iets voor u!

Tijdens het Bio-Energie Festival komt alles aan bod over innovaties, technologie, nieuwe toepassingen en subsidieregelingen. U kunt inspiratie opdoen om een bijdrage te leveren aan de energietransitie. Er zijn workshops over onder andere vergisting, hout, bioraffinage en duurzaamheid om uw kennis te vergroten. Ook kunt u een bezoek brengen aan het Ondernemerscafe en uw ervaringen delen met vakgenoten.

Programma

Dagvoorzitter
Weervrouw Helga van Leur is dagvoorzitter. U kunt zelf uw route uitstippelen door het programma van het Bio-energiefestival.

Het Beste Idee Van...
Een van de onderdelen van het programma is het Beste Idee Van... Hebt u innovatieve ideeën om vanuit biomassa energie op te wekken? Ideeën om met biomassa lokaal samen te werken en zo circulair mogelijk te zijn. Na aanmelding ontvangt u een bevestigingsmail met daarin een link naar het aanmeldformulier voor het Beste Idee Van...

Meet & Match
Hebt u als werkgever een functie die u breed wilt uitzetten? Het Bio-Energie Festival biedt ook een Meet&Match waar werkgevers en potentiële werknemers informeel met elkaar kunnen kennismaken.

Adviesgesprekken RVO-adviseur
Tijdens het Bio-Energie Festival is het mogelijk om een adviesgesprek te voeren met een adviseur van de Rijksdienst Voor Ondernemend Nederland.

Organisatie
Het Bio-Energie Festival komt voort uit een samenwerking tussen marktpartijen en de overheid. RVO.nl ondersteunt de marktpartijen in opdracht van het Ministerie van Economische Zaken. Het festival is mede mogelijk door de sponsoren Platform Bio-Energie, RVO, NBKL, RBCN en Staatsbosbeheer.

Aanmelden kan via www.bioenergiefestival.nl.Reageren

Vul uw gegevens in en uw naam en reactie zullen worden getoond.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement