Bezoekersregistratie vakbeurs RENOVATIE 2020 Is OPEN

Geplaatst op 12 maart 2020 door Redactie

Over 2 maanden vindt in Den Bosch RENOVATIE plaats. De beurs voor kennisdeling en zakendoen rondom de snelle en efficiënte verbetering van bestaande woningen en utiliteitsgebouwen beleeft haar 8ste editie.

RENOVATIE vindt plaats naast de nieuwe beurs MONUMENT, die gaat over onder meer herbestemming, restauratie en verduurzaming van monumentaal vastgoed. Toegang tot beide beurzen is gratis bij tijdige registratie. Aan de deur kost een kaartje € 25,-.

Registreer voor GRATIS TOEGANG

De vakbeurs vindt plaats van dinsdag 12 tot en met donderdag 14 mei en is dagelijks geopend van 10:00 tot 17:00 uur. Gratis voorregistratie - en inschrijving voor de kennissessies - is mogelijk tot en met maandag 11 mei via deze link.

Enige dedicated vakbeurs in de branche

RENOVATIE is het enige dedicated vakbeurs in de branche. Informatie en inspiratie staan er centraal: de beursvloer herbergt een ongekend veelzijdig aanbod van innovaties, oplossingen en best practices. En de podia een ijzersterk inhoudelijk programma.

De koplopers en duizenden medebezoekers

Bezoekers treffen er de koplopers op het gebied van onder meer isolatie, binnenklimaat, energieopwekking en -besparing, gevels, daken, kozijnen, ramen, deuren, verlichting, gebouwbeheer, domotica, interieur en afbouw. En elkaar natuurlijk, in groten getale.

Installatie Totaal is mediapartner van RENOVATIE 2020. De enige dedicated vakbeurs in de branche!

Reageren

Vul de gegevens in en uw naam en reactie zullen op de website worden getoond. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement