Beyond Big Data

Geplaatst op 19 oktober 2016 door Redactie

De elfde editie van de Smart Homes Beurs Domotica & Slim Wonen sluipt langzaam dichterbij! Dit jaar opent Smart Homes de deuren van het Evoluon op woensdag 16 en donderdag 17 november voor twee dagen vol technologie en innovatie in het thema: Beyond Big Data. Met inmiddels tien edities achter de rug is De Smart Homes Beurs Domotica & Slim Wonen uitgegroeid tot hét vak- en netwerkevenement in deze branche. Een gevarieerd veld van standhouders, inhoudelijke lezingen en een congres, dé ingrediënten voor een succesvol evenement!

Big Data

Technologie wordt omarmd en daar zijn we blij mee! Daarom start Smart Homes dit jaar, nog voordat de beursvloer opent, op woensdag 16 november met het congres Beyond Big Data: Via domotica naar IoT & Big Data. Voor alles bestaat tegenwoordig een app, klakkeloos worden ze gedownload, maar wat gebeurt er met de data, wie leest de voorwaarden nu écht goed? Dat is slechts één voorbeeld. Er komen prachtige aanbiedingen voorbij, soms zelfs gratis, maar stiekem weten we allemaal: niets is voor niets, wat is de prijs, persoonlijke data? Wat gebeurt er mee en hoe ga je hier als bedrijf mee om? Tijdens deze ochtend wordt u in vogelvlucht meegenomen in deze ‘nieuwe’ wereld.

Beleving

Om domotica te begrijpen, moet je het ervaren: Zien, horen, voelen, oftewel beleven! De vorige editie nam Smart Homes als beursorganisator het voortouw met de realisatie van de Smart Avenue: Een slimme straat waar technologie en oplossingen samen kwamen. Dit jaar wordt geen straat aangelegd, maar zijn er verschillende ruimten, verdeeld over de ringen van het Evoluon, waarin bezoekers domotica beleven.

Awardwinning event

Goede ideeën worden beloond, zeker als het gaat om innovatieve samenwerkingen. Dit verdient aandacht! ‘The sky is the limit’, niet de schaalbaar- of toepasbaarheid maar juist het proces en samenwerking binnen het project. De top drie krijgt op 16 november het podium waarna een vakjury zich buigt over deze innovatieve projecten en de winnaar ’s middags bekroond met de Smart Homes Award 2016. Daarnaast roept Smart Homes haar standhouders op tot experience en inspiration! Wat kan techniek in de woonomgeving betekenen? Op dit evenement treft u het. Daarom reikt Smart Homes ook dit jaar de inmiddels bekende Inspiration Award uit. Het publiek bepaalt: Van welke stand, lezing of pitch krijgt zij het ultieme domoticagevoel?

Netwerk XXL

Waar vergroot u uw netwerk beter dan op een evenement vol lezingen, nieuwe innovaties en diensten en oplossingen? Juist, De Smart Homes Beurs Domotica & Slim Wonen is daarvoor de perfecte plek! Op woensdag 16 november van 12.00 tot 19.00 uur en op donderdag 17 november van 10.00 tot 17.00 uur.
Voor slechts € 36, - bezoekt u de beurs. Partners van Smart Homes, pers én bezoekers in het bezit van een relatiecode, wonen het evenement gratis bij!


Reacties

HendyPluijm

21 oktober 2016 om 20.52 uur

lijkt mij leuk en intressant

Reageren

Vul uw gegevens in en uw naam en reactie zullen worden getoond.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement