BetteCraft wastafel-kom

Geplaatst op 25 juli 2019 door Redactie

De nieuwe BetteCraft wastafel-kom combineert het beste uit twee werelden: de sculpturale schoonheid van zeer fijn porselein en het ideale materiaal in de bad-kamer, geglazuurd titaanstaal. Dankzij de bijzondere vormgeving, het robuuste materiaal en een hoog gebruikersvoordeel, is Bette op de ISH vakbeurs bekroond met de Design Plus Award 2019.

Bij BetteCraft denkt men aan Chinees porselein, zo kunstzinnig en volmaakt ziet de wastafel-kom eruit. De zachte en ronde vormtaal is een ontwerp van het de-signbureau Tesseraux & Partner. Deze vormgeving komt eigenlijk niet overeen met de aard van het uiterst harde en robuuste materiaal en wordt eerder met ke-ramiek geassocieerd. In feite wordt iedere BetteCraft wastafel-kom met een spe-ciaal industrieel proces handmatig gevormd en vervolgens van binnen en buiten geglazuurd. Zo ontstaat een reinigingsvriendelijke, duurzame en onverwoestbare wastafel-kom met een hoge gebruikswaarde en een garantie van 30 jaar.

Schoonheid in dienst van functie

Als de BetteCraft wastafel-kom op een console of meubel wordt geplaatst ziet dat er bewonderend uit. De wastafel-kom lijkt het licht aan te trekken en daarmee ieders blikken. Dankzij de twee afmetingen, 350 en 450 mm, kunt u de wastafel-kom op iedere ondergrond plaatsen. In zowel grote als kleine badkamers, evenals in toiletruimten.

Exclusieve kleuren en effecten

Geen enkele fabrikant biedt zo veel kleuren en bijzondere kleureffecten. Naast elegant wit is de wastafel-kom in een groot aantal sanitairkleuren te leveren. Bo-vendien in 22 matte kleuren en in exclusieve effect-kleuren. Zoals het schitteren-de Midnight, het fluweelzachte Blue Satin en het changerende groene Forest.

Liefde voor details

Ook bij de BetteCraft is de perfectie tot in kleinste details doorgevoerd. Voor liefhebbers kan het deksel van de afvoer in de meeste kleuren worden geleverd.