Bette met markant sanitair op de SHK 2020 in Essen

Geplaatst op 21 februari 2020 door Redactie

Ook op het gebied van sanitair blinkt de vakbeurs SHK 2020 in Essen uit! Bij Bette kunt u terecht voor praktische technische oplossingen die veel tijd besparen en de laatste noviteiten die in design overtreffen. In een speciale techniekhoek demonstreert Bette twee praktische oplossingen: de geluidsisolerende installatiebox EeasyConnect en de volledig voorgemonteerde MinimumSupport voor douchevloeren. Beide oplossingen besparen tijd en vereenvoudigen het installeren. Daarnaast presenteert Bette drie bijzondere badkamerobjecten.

De installatiebox EasyConnect is een plug & play-oplossing voor de dichte en betrouwbare aansluiting van de afvoer van Bette inbouw- en vrijstaande baden, alsmede voor vlakke douchevloeren en supervlakke douchebakken. Voor een aantal series vlakke douchevloeren en douchebakken kunt u de EasyConnect perfect combineren met de geprefabriceerde MinimumSupport.

Speciaal voor de retail en installateur presenteert Bette drie series: het 2-persoons bad BetteSpace L, het nieuwe inbouwbad BetteForm en de sculpturale waskommen BetteCraft. Het bad BetteSpace L heeft een forse breedte van 130 cm, daardoor kunnen twee personen naast elkaar in bad. Dankzij het 75 cm brede voeteneinde bespaart dit bad bijna een halve vierkante meter ruimte. Zo ontstaat er meer bewegingsvrijheid in kleine en middelgrote badkamers.

Met de restyle van de serie BetteForm komt Bette tegemoet aan een tijdloos design bij een betaalbare prijs. De serie is leverbaar in vele maten en past in allerlei badkamers. Dankzij de restyle heeft het bad een frisse en moderne vormgeving en is het ligcomfort verbeterd. Bovendien is het stavlak groter, ideaal voor comfortabel douchen. De hoeken hebben een kleinere radius (R10), zodat bij het betegelen de hoeken strakker verwerkt kunnen worden.

Tot slot het neusje van de zalm: de sculpturale waskommen BetteCraft. De BetteCraft wastafelkom combineert het beste uit twee werelden: de schoonheid van fijn porselein en het duurzame materiaal geglazuurd titaanstaal. Geen enkele fabrikant biedt zo veel kleuren, ja zelfs 400, en bijzondere kleureffecten. Zoals het glinsterende Midnight, het fluweelzachte Blue Satin en het kleur veranderende groene Forest.

Bette: Hal 7, stand 7C10.