Betrouwbare gebouwenkoppeling met DEOS AG

Geplaatst op 22 februari 2021 door Redactie

Installeer via plug & play de DEOS connect-box en gebruik de voordelen van de IT-veilige toegang op afstand tot uw klimaatinstallaties - ook voor externe installaties en zonder IT-knowhow.

De DEOS cloud-oplossing onderscheidt zich in de markt door de maximale IT-veiligheid en de kosteloze beheer- en bedienersportalen. De portalen ondersteunen u bij de inrichting, documentatie en organisatie van uw gekoppelde installaties.

In het beheerportaal wort de installatietoegang georganiseerd en de gebruikersrollen beheerd. Via gepersonaliseerde logins loggen de servicemedewerkers in op het gebruikersportaal. De gebruiker verbindt zich met een klik met de locaties en hun klimaatinstallaties - kinderspel dankzij de overzichtelijke grafische rangschikking. Beide portalen zijn via een standaardbrowser van uw keuze 24/7 bereikbaar, zodat geen aanvullende cliëntsoftware nodig is.

Iedere verandering van de gebouwstructuur en het beheer van de gebruikersrechten voert de exploitant zelfstandig uit. Ook webbased installatiedelen van andere fabrikanten kunnen worden geïntegreerd in het DEOS-totaalsysteem.

Met de holistische oplossing van DEOS AG hebt u altijd veilige toegang tot uw installaties, reduceert service- en reiskosten en optimaliseert de gebouwexploitatie.