Bestel je gratis tickets voor de Bestelauto Expo in Houten

Geplaatst op 17 oktober 2019 door Redactie

Bestelauto Expo is het nationale vakevenement en digitale nieuws- en kennisplatform voor iedereen die actief is in het bedrijfswagensegment tot 3500kg.
Op dinsdag 12 en woensdag 13 november ontmoet de bestelautowereld een brede doelgroep aan beslissers: zzp’er, mkb’er, fleetowners, wagenparkbeheerders, inkopers en diverse automotive-managers uit de sector. 
Bezoekers hebben gratis toegang en komen voor kennis en informatie, netwerken, proefritten, taxeren en inruilen van de oude bus. Maar ook voor de concrete aanschaf van een bestelauto of wagenpark en dat tegen scherpe beursaanbiedingen. Een unieke kans om contacten te leggen én zaken te doen.

Kom samen met je collega's naar de Expo

Bestelauto Expo is hét vakevenement voor iedereen die actief is in het totale bedrijfswagen-segment en voor iedereen die verantwoordelijk is voor de aanschaf en het beheer van bestelwagens tot 3500kg. Bezoekers komen naar het evenement voor kennis en informatie, netwerken, proefritten, maar ook voor de concrete aanschaf van bestelauto's en dat tegen scherpe beursaanbiedingen. Een unieke kans voor u om contacten te leggen én zaken te doen.

Dinsdag 12 november (10.00-21.00 uur):
Deze dag staat in het teken van de Bestelauto Expo Publieksprijs 2020. U kunt nog steeds stemmen op uw favoriete bestelauto in 5 categorieën. De winnende bestelauto's worden tijdens de eerste dag van de Bestelauto Expo bekendgemaakt op de beursvloer.

Woensdag 13 november (10.00-18.00 uur):
Bent u fleetowner of wagenparkbeheerder? Dan is woensdag 13 november dé dag om de Bestelauto Expo te bezoeken. Tijdens deze dag vindt namelijk ook de Fleet Lounge plaats (14.00-18.00 uur). En op deze Fleet Lounge wordt de eerste Monitor Lichte Bedrijfswagens gepresenteerd. Een groot opgezet onderzoek met als doel een duidelijk beeld te krijgen van trends, ontwikkelingen en voorkeuren op het gebied van bestelauto’s. Een Bestelauto merk zal de huidige ontwikkelingen van de 'slimme bus' schetsen.

Openingstijden
Beursdag 1 : 10.00 - 21.00 uur
Beursdag 2 : 10.00 - 18.00 uur

Bestel hier uw gratis tickets (max. 4 stuks).

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement