Bespaar tijd met de WOLF 5-minuten Compact-configurator

Geplaatst op 31 maart 2020 door Redactie

De agenda’s zitten meestal het hele jaar door vol - er is nauwelijks tijd voor een gedetailleerd projectontwerp. De WOLF 5-minuten Compact-configurator, helpt kostbare tijd te besparen bij het ontwerpen van compacte units. Vanaf de bouwplaats of kantoor kan men met een paar muisklikken eenvoudig online complete compacte units ontwerpen. Dit bespaart veel tijd. Voor advies en ondersteuning zijn de medewerkers van WOLF nog steeds beschikbaar.

Gegevens en documenten van de Compact unit ontvangen in slechts enkele minuten

Het programma configureert de geschikte oplossing aan de hand van de specificaties voor de opstelling, het type warmteterugwinning, de luchthoeveelheid, de luchtrichting en de gewenste mogelijkheden en opties. Op basis van de actuele energienormen- en richtlijnen worden de compacte units ontworpen. De output van de bijbehorende berekeningen en documenten wordt in de vorm van tekeningen in vele formaten, datasheets, aanbestedingsteksten en BIM-gegevens aan de gebruiker gepresenteerd.

Geschikte berekeningen en BIM-gegevens direct naar het gewenste apparaat

Steeds meer projecten worden als BIM project uitgevoerd, wat het noodzakelijk maakt om de luchtbehandelingskasten in een vroeg stadium op te nemen. In deze situaties is het van belang dat de gegevens zo snel mogelijk beschikbaar zijn. Als er efficiënte planningsmethodes zoals BIM worden gebruikt, kan de 5-minuten Compact-configurator worden gebruikt om in een mum van tijd een eerste ontwerp voor de luchtbehandeling te maken. Daarnaast maakt de WOLF BIM-browser het mogelijk om de gegevens uit te voeren en om te zetten naar een Revit-bestand (Autodesk).