Bespaar op de energierekening met Honeywell Home evohome

Geplaatst op 13 februari 2023 door Redactie

Consumenten maken zich zorgen over de stijgende energieprijzen. In onderzoek van Resideo vertelt maar liefst 91% van de ruim 900 Nederlandse en Belgische deelnemers dat zij bezorgd zijn. Ook in de rest van Europa groeit de bezorgdheid over deze situatie. De slimme oplossingen van Resideo bieden de mogelijkheid om de kosten van de energierekening te verlagen.

Onderzoek van BEAMA in het Verenigd Koninkrijk toonde in 2021 aan dat het installeren van een slimme modulerende thermostaat als vervanging van een standaard kamerthermostaat in een centraal verwarmingssysteem het gasverbruik voor verwarming tijdens het stookseizoen met 12% kan doen dalen.

Besparen met evohome

Evohome, de slimme Honeywell Home zoneregeling, maakt het mogelijk om tot twaalf verwarmingszones individueel op temperatuur te regelen. Gebruikers verwarmen dus enkel waar en wanneer dat nodig is. Dat bespaart energie en geld. Evohome is geschikt voor bijna elke warmtebron en verwarmingsmogelijkheid; van cv-ketels (zowel OpenTherm als Aan/Uit), stadsverwarming en warmtepompen, met radiatoren, vloerverwarming of een combinatie hiervan.

Ook op het gebied van de bediening houdt Resideo rekening met de gebruiker. Of het nu via de radiatorknop, het bedieningspaneel, de smartphone, webbrowser of via spraakcommando met een van onze slimme partners verloopt; er is altijd een passende bedieningsmogelijkheid.

Kijk voor meer informatie over evohome zoneregeling en slimme thermostaten voor cv-ketels, stadsverwarming en warmtepompen op resideo.com.