Bereik MEP-engineers wereldwijd via het MEPcontent webinar

Geplaatst op 20 september 2016 door Redactie

Informatierijke 3D-content wordt steeds belangrijker in het BIM- en bestelproces. Dit biedt een kans én een uitdaging voor fabrikanten. Hoe kunnen fabrikanten met hun producten het beste inspelen op de ontwerpfase en de aankoopbeslissing van de engineer?

Kom alles te weten over hoe u als fabrikant voorziet in de behoefte aan goede BIM-content tijdens het webinar op woensdag 28 september. Charles Lekx en Maarten Sonneveld van Stabiplan gaan in op de rol van content in het BIM proces.

Uit onderzoek blijkt dat engineers steeds meer BIM-content zoeken. 71% van de Britse tekenaars hebben fabrikanten nodig om hen te voorzien van deze BIM objecten (NBS National BIM Report, 2016). Engineers willen perfecte modellen opleveren, dit kan alleen met de beste BIM-content.

Wilt u snel op de hoogte worden gebracht hoe BIM content u dichter bij de engineer brengt? Meld u dan aan voor onze webinar! De volgende veel gehoorde onderwerpen zullen worden behandeld:

- De toegevoegde waarde van high-quality content in het BIM proces
- Van PIM data naar BIM content, snel en eenvoudig met EMCS
- Content verrijking met GTIN, product data, PDF files, URL’s en meer technische informatie
- MEPcontent als BIM-platform voor fabrikanten en hoe dit extra omzet oplevert
- Hoe om te gaan met verschillende BIM standaarden

Ontdek via deze webinar hoe MEPcontent u kan helpen dichterbij MEP-engineers wereldwijd te komen.

Na afloop kunt u uw specifieke vragen stellen tijdens de Q&A-sessie.

Schrijf u hier in voor het webinar op woensdag 28 september van 12.00 – 12.30 uur. Kunt u niet wachten? Bekijk hier de opname van het webinar gegeven op 7 april.

De voertaal van het webinar zal Engels zijn. Indien u liever een webinar in het Nederlands bekijkt, kunt u de opnames vinden op de website van Stabiplan.