Beklim met de installatiebranche de heuvels van Chianti

Geplaatst op 12 februari 2024 door Redactie

De installatiebranche fietst dit jaar een magische tocht door de heuvels van de Chianti. Van woensdag 25 september tot zondag 29 september 2024 rijden de Klimmaten uit de installatiebranche de Strade Bianche, de (witte) fietsroutes dwars door Toscane vanuit Glamping Resort Orlando dat midden in het Toscaanse binnenland ligt. Als groep zetten ze zich met deze tocht in voor de goede doelen Sunday Foundation en Diabetes Fonds.

Het is een mooi en zwaar parcours over een kwart onverharde wegen en gaat door het hart van de Terre di Siena, doorkruist de Chianti, de Crete Senesi en de Val d'Orcia en voltooit een reis naar de artistieke essentie van het legendarische Toscaanse platteland. Dit jaar fietsen de Klimmaten dus niet voor één top, maar beklimmen ze vele hoogtepunten.

Je kunt kiezen uit twee verschillende afstanden:

  • 128 kilometer en 2.370 hoogtemeters
  • 66 kilometer en 1.380 hoogtemeters

Klimmaten gaan de uitdaging aan op de racefiets, mountainbike, gravelbike, toerfiets of elektrische fiets. Uiteraard wordt je verblijf geheel verzorgd. Je kan individueel of in een team met collega’s of klanten van jouw bedrijf deelnemen.
Kijk voor meer informatie en inschrijven op www.klimmaten.nl of bel met Roderick Oudemans via 06-23582748

Reageren

Vul de gegevens in en uw naam en reactie zullen op de website worden getoond. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement