Begin het nieuwe jaar goed met een opleiding tot monteur!

Geplaatst op 05 januari 2021 door Redactie

Eind januari starten er weer 2 opleidingen bij opleidingscentrum GO. De Airco/warmtepompmonteur en de Monteur koude en klimaatsystemen. De opleidingen vinden plaats in het Experticecentrum Koudetechniek van Aeres Tech. Het voordeel hier van is dat je traint op systemen waar je dagelijks in je werk mee te maken hebt. Alles wat je dezelfde dag leert kun je de direct toepassen in de praktijk.

Wil je een keer langskomen om de sfeer te proeven en meer informatie te krijgen? Dat kan! Opleidingscentrum GO organiseert op 15 en 16 januari twee coronaproof open dagen.

Tijdens de open dagen zijn trainers en deelnemers aanwezig om jou vragen te beantwoorden. Daarnaast zullen er rondleidingen worden gegeven in het unieke expertisecentrum. Hierdoor wordt ervaren hoe het is om opgeleid te worden door GOº.

Uiteraard worden de open dagen coronaproof georganiseerd. Zo wordt alles ontsmet, wordt er rekening gehouden met het aantal personen en wordt er gewerkt met tijdsloten. In het inschrijfformulier kan je zelf een tijdsslot kiezen.

Ben je enthousiast geworden? Meld je dan aan voor de opleidingen of kom langs op een van de open dagen.

Reageren

Vul uw gegevens in en uw naam en reactie zullen worden getoond.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement