Bediening op afstand mogelijk met de nieuwe thermostaten van Mark

Geplaatst op 31 december 2018 door Redactie

Nieuw in het assortiment van Mark Climate Technology zijn de via Internet (web-based) bestuurbare thermostaten: PinTherm Connect en PinTherm Infra Connect. Hiermee kan via een webbrowser op afstand connectie gemaakt worden met de thermostaat. Zo kan men overal ter wereld de thermostaat bedienen of wijzigen met een telefoon, tablet of laptop/pc.

De PinTherm Connect is een digitale weekklok ruimtethermostaat voor luchtverwarming. De regelaar is voorzien van een aan/uit contact en een 0-10 VDC uitgang. Beide signalen zijn omkeerbaar, zodat de regeling geschikt is voor verwarming en koeling. Het is een digitale ruimtethermostaat voor het aan/uit, hoog/laag of modulerend regelen op basis van de ruimtetemperatuur voor stralingsverwarming.

De instellingen van beide thermostaten kunnen met behulp van Modbus of Ethernet uitgelezen en/of gewijzigd worden. Daarnaast kan er een koppeling met het GBS (gebouwbeheersysteem) gemaakt worden. De PinTherm Connect en PinTherm Infra Connect zijn toepasbaar op alle standaard toestellen van Mark.