Be-Line® grepen in elegant zwart

Geplaatst op 25 oktober 2023 door Redactie

De Be-Line® serie breidt uit met een nieuwe afwerking in mat zwart. Na de kranen, zeepverdelers, handendrogers, accessoires enz. zijn ook de steungrepen voortaan verkrijgbaar in elegant zwart!

Design en elegantie

DELABIE zet met het Be-Line® assortiment zijn missie “design voor iedereen” voort, waarbij de combinatie van comfort en esthetiek in publieke ruimten centraal staat. De steungrepen en douchezitjes nemen het stigmatiserend en medicaliserend aspect van toegankelijk gemaakt sanitair weg voor mensen met een tijdelijk, gedeeltelijk of definitief verlies van mobiliteit. De Be-Line® producten maken sanitaire voorzieningen zowel aangenaam als toegankelijk. Hun esthetische vormgeving wordt gekenmerkt door strakke, onopvallende lijnen die op natuurlijke wijze opgaan in de ruimte

Ga voor volledig zwart

De Be-Line® grepen die vroeger alleen in mat wit of antracietgrijs geëpoxeerd aluminium bestonden, zijn vanaf nu ook beschikbaar in mat zwart. Deze verschillende afwerkingen zorgen voor een visueel contrast met de muur en passen zich aan alle soorten interieurstijlen aan. Voor een ‘volledig zwarte look’ vervolledigen deze grepen het BLACK SPIRIT assortiment dat reeds kranen, zeepverdelers, kledinghaken, handendrogers, maar ook wastafels, toiletten en urinoirs omvat. Dit elegant assortiment in zwart ondersteunt de opwaardering van sanitair in publieke ruimten. Het sanitair wordt vandaag de dag immers beschouwd als uithangbord voor instellingen.

Veiligheid en welzijn

De grepen hebben een afgeronde vorm, die in combinatie met een platte antiroterende voorzijde voor een ergonomische en optimale grip zorgt. Ze hebben, ongeacht de leeftijd of de graad van autonomie van de gebruiker, een klassiek maar modern design waardoor ze geschikt zijn voor iedereen. In publieke ruimten is de gebruiker onbekend, waardoor het noodzakelijk is stevige toegankelijke producten aan te bieden die bestand zijn tegen elke omstandigheid. Het Be-Line® assortiment geeft elke gebruiker een gevoel van welzijn en comfort, door het gedeeld gebruik van alle sanitaire ruimten aangenamer te maken.