BAM verwerft onderhoudscontract voor gebouwen gemeente Veenendaal

Geplaatst op 28 februari 2019 door Redactie

De gemeente Veenendaal contracteert BAM Bouw en Techniek voor het prestatiegericht onderhoud aan acht gemeentelijke gebouwen. Dinsdag 26 februari ondertekenden Jan Kappers, Teamcoördinator Vastgoed en Geodesie namens de gemeente Veenendaal, en Erik de Ruiter, directeur BAM Bouw en Techniek – Regio Midden, de overeenkomst. Het contract heeft een looptijd van vier jaar en kent de mogelijkheid tot verlenging met tweemaal één jaar.

De gemeente Veenendaal brengt het onderhoud van de installaties van haar complexere gebouwen onder bij BAM voor een eenduidige werkwijze en efficiënte uitvoering. De bedrijfskritische locaties die onder het contract vallen zijn onder meer het gemeentehuis, bibliotheek de Cultuurfabriek, muziekschool Spectrum en theater Lampegiet. BAM verzorgt voor deze locaties het preventief en correctief onderhoud op basis van omschreven prestaties die de bedrijfszekerheid waarborgen.

Tot de opdracht behoort ook het verbeteren van de energieprestaties van de locaties. De gemeente Veenendaal heeft als doelstelling om in 2035 energieneutraal te zijn. Op korte termijn wil de gemeente energiebesparende maatregelen voor haar eigen gebouwen. BAM Bouw en Techniek adviseert de gemeente met integrale oplossingen voor gebouwen en installaties die klaar zijn voor de toekomst.

“We hebben alle vertrouwen in een succesvolle samenwerking”, aldus Erik de Ruiter. “Ons projectteam beschikt over de juiste, technische expertise en heeft een sterke, regionale betrokkenheid.”

Reageren

Vul de gegevens in en uw naam en reactie zullen op de website worden getoond. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement