Badkamerventilatoren van Vent-Axia

Geplaatst op 13 september 2017 door Redactie

Tijdens het douchen of in bad gaan ontstaat er een grote hoeveelheid vochtige lucht in de badkamer. Wanneer het vocht niet of onvoldoende via een raam naar buiten kan, kunnen er al snel problemen ontstaan als gevolg van overmatige condensvorming.

Zo kunnen zich bijvoorbeeld schimmelplekken vormen op de wanden en badkamermeubels. Met behulp van een ventilator in de badkamer, wordt het vocht in de badkamer naar buiten afgevoerd. Hierdoor treedt er minder condensvorming op en is er minder kans op vochtproblemen.

Vent-Axia heeft een ruim aanbod aan stille, energiezuinige badkamerventilatoren met uiteenlopende functies en vormgeving. Zo is er de keuze uit ventilatoren met timer, ingebouwde vochtsensor, instelbare nalooptijd of een combinatie van deze functionaliteiten. Ook kan er gekozen worden voor de Svara badkamerventilator met app-ondersteuning. Deze ventilator is eenvoudig in te stellen via de smartphone of een tablet.

Het volledige aanbod badkamerventilatoren is te vinden op www.vent-axia.nl. Deze zijn uitsluitend via de groothandel verkrijgbaar.