Auerhaan presenteert de nieuwe GLOBAL PX serie HR WTW units

Geplaatst op 07 november 2018 door Redactie

De komende maanden wordt de geheel vernieuwde serie WTW units met Hoog Rendement platenwisselaars van Lemmens geïntroduceerd. De Global PX units zijn compleet opnieuw ontworpen en beschikken over vele nieuwe en geoptimaliseerde functies. Een belangrijke, onderscheidende vernieuwing is dat beide EC Plug ventilatoren aan de buitenluchtzijde van de unit zijn gesitueerd. Deze noviteit heeft een zeer gunstig effect op het geluidsniveau aan de gebouwzijde van de unit.

De nieuwe Global PX units die geschikt zijn voor binnen- en buitenopstelling kunnen geleverd worden met uitzonderlijk veel extra opties, zoals naverwarming (water en elektrisch), koeling, change-over wisselaar, voorfilters, MODbus/Bacnet/KNX communicatie, luchtkleppen, enz. enz.

Er zullen 10 modellen beschikbaar zijn met een maximaal debiet van ca. 7.000 m3/h.

Alle units worden standaard geleverd met de zeer uitgebreide (vooringestelde) TAC5 besturing en de gebruiksvriendelijke touchscreen handbediening “TACTouch”. Alle standaard en optionele functies zullen geheel afgemonteerd en Plug & Play geleverd worden.

De EN1886 classificatie van de nieuwe GLOBAL PX serie is standaard T3/TB2/F9/L2/D1, optioneel is het mogelijk de units te leveren met classificatie T2 i.p.v. T3. Uiteraard voldoen alle units aan de huidige geldende ERP normen.