Ariën Brak is nieuwe commercieel directeur van Koninklijke Oosterberg

Geplaatst op 04 november 2021 door Redactie

Ariën Brak is op 1 oktober aan de slag gegaan als nieuwe commercieel directeur van Koninklijke Oosterberg. Met deze benoeming is het directieteam van de elektrotechnische groothandel op volle sterkte en klaar om de verdere groeiambities van de organisatie te realiseren.

Ariën Brak heeft jarenlange ervaring op het gebied van Sales en werkte onder andere bij bekende internationaal opererende merken als Coca-Cola, Unilever en Douwe Egberts. Deze ervaring komt bij Koninklijke Oosterberg goed van pas.

Ariën Brak: “Ik zie het als een uitdaging om na de wereld van fastmoving consumergoods nu de technische branche te leren kennen. Deze branche is volop in beweging. Zo nemen steeds meer huishoudens afscheid van het gas en rijden steeds meer mensen elektrisch. Dit zorgt voor mooie kansen voor Koninklijke Oosterberg. Door keuzes te maken uit de vele initiatieven die er zijn, kunnen we de organisatie met de juiste focus verder uitbouwen – met onze collega’s en met onze klanten. Hier heb ik ontzettend veel zin in.”

George Rietbergen, CEO Koninklijke Oosterberg: “Ariën Brak beschikt over de juiste eigenschappen en ervaring om onze organisatie de komende jaren te helpen haar groeiambities te realiseren. Met zijn komst is ons directieteam compleet en zijn we klaar voor de toekomst.”

Over Koninklijke Oosterberg
Koninklijke Oosterberg is een succesvolle, snel groeiende, ISO 9001-gecertificeerde elektrotechnische groothandel met ruim 350 medewerkers en 20 vestigingen, verspreid over heel Nederland; een hoofdkantoor en een centraal distributiecentrum in Apeldoorn. Het familiebedrijf bestaat 128 jaar en biedt, naast de verkoop van een breed assortiment elektrotechnische artikelen, toegevoegde waarde met een uitgebreid pakket aan diensten en maatwerkoplossingen. Oosterberg faciliteert uw activiteiten in de elektrotechniek optimaal, zodat u kunt doen waar u goed in bent.

Reageren

Vul de gegevens in en uw naam en reactie zullen op de website worden getoond. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement