Aria Pro - decentraal ventilatiesysteem met warmteterugwinning

Geplaatst op 04 maart 2021 door Redactie

De nieuwe Aria Pro 60 is een ventilatiesysteem met warmteterugwinning om eenvoudig en goed individuele leefruimtes te ventileren; appartementen, studentenkamers, zorgunits, zolders, vakantiewoningen, etc. De zeer efficiënte WTW-unit heeft meerdere standen, vochtregeling en schemersensor. Een fijn en gezond binnenklimaat is nu eenvoudig te realiseren voor iedereen, goed ventileren is een noodzaak! De unit is eenvoudig te plaatsen door middel van één ronde muuropening van ø160mm van binnen naar buiten.

Veel centrale ventilatiesystemen met warmteterugwinning zijn door de complexe regelingen en kanalensystemen lastig te installeren en lastig in te regelen. Door vervuiling en onkundig gebruik ontstaan vervolgens vrij snel klachten, ook in relatie tot de gezondheid. Met de introductie van de Aria Pro decentrale units met warmteterugwinning denkt Tilmar af te kunnen rekenen met deze problematiek.

Dit systeem is ideaal voor huishoudelijke toepassingen en geschikt voor installatie in individuele ruimtes. Eén unit bedekt ruim 18m² woonoppervlak (verblijfsgebied volgens het Nederlandse Bouwbesluit). De units hebben een lange levensduur door het gebruik van hoogwaardige materialen en hebben een elegant ontwerp. Dankzij het innovatieve ontwerp van het buitenrooster en de positionering van de motor achter in het kanaal, hebben de units een geluidsarme werking. Dit alles wordt geleverd met 2 jaar fabrieksgarantie.

De Aria Pro 60 is flexibel inzetbaar en er is keuze uit drie modellen:

  • Aria Pro 60 EASE
  • Aria Pro 60 BASIC
  • Aria Pro 60 WIRELESS

Voor meer informatie: www.tilmar.nl