App-gestuurde badkamerventilator

Geplaatst op 16 november 2016 door Redactie

De Svara app-gestuurde automatische badkamerventilator met drie snelheden is eenvoudig in gebruik, uitermate stil en energiezuinig.

Standaard draait de ventilator permanent op de laagste stand. De ingebouwde vochtsensor voert automatisch de snelheid van de ventilator op naar de hoogste stand wanneer zich te veel vocht in de ruimte bevindt en schakelt weer terug zodra het vochtniveau weer op peil is.

In combinatie met de lichtschakelaar zal de snelheid automatisch opgevoerd worden wanneer iemand de ruimte betreedt. De lichtsensor is voorzien van een nalooptijd die bij renovatie eenvoudig aangesloten kan worden op de bestaande installatie.

Met behulp van het klokprogramma kunnen zogenaamde ‘stille uren’ worden ingesteld - gedurende deze periode (bijvoorbeeld ‘s nachts) wordt de boostfunctie van de ventilator uitgeschakeld om eventuele geluidshinder te voorkomen.

Zowel de installatie als bediening van de Svara zijn snel en eenvoudig dankzij de bluetooth ondersteunde app. Via tablet of smartphone kunnen alle gewenste instellingen geprogrammeerd worden.