Anjo introduceert de windgedreven Vent-Alu Rotor PP

Geplaatst op 29 mei 2019 door Redactie

Anjo breidt de succesvolle serie Vent-Alu 3000 ontluchtingen uit met de windgedreven ventilator Vent-Alu Rotor PP. Een nieuwe modulaire toepassing van de Vent-Alu 3000 serie.

De Vent-Alu Rotor PP is een windgedreven ventilator die eenvoudig uitwisselbaar is met de Vent-Alu 3000 bovenkap. De bovenkap kan eenvoudig worden verwijderd en vervangen door de Vent-Alu Rotor PP. Het vervangen van de plakplaat is niet meer nodig.

De Vent-Alu Rotor PP wordt geleverd in de maten 90-100, 110-125 en 150-160 mm. De Vent-Alu 3000 serie heeft in de loop der jaren meerdere productverbeteringen ondergaan en is sinds 1998 een stabiele succesfactor in het productengamma van Anjo. De maatvoering van de plakplaten is ongewijzigd gebleven, waardoor de nieuwe Rotor altijd past, ongeacht de leeftijd van de ontluchting.

De Vent-Alu Rotor PP is windgedreven, er is dus geen elektravoeding benodigd. De ventilator is uitermate licht, goed gelagerd en draait al bij windsnelheden van 1 m/s waardoor er te allen tijde luchtafzuiging plaatsvindt.

De Vent-Alu Rotor PP is gemaakt van vezelversterkt PP en voorzien van een roestvaststalen as. De ventilator is hierdoor geheel recyclebaar.

De Vent-Alu Rotor PP is geschikt voor toepassing op zowel plat, schuin als pannendak.