Altijd inzicht in je werkbonnen & planning dankzij Simple-Simon

Geplaatst op 28 februari 2023 door Redactie

Verlies nooit meer het overzicht door je werkbonnen en planning te digitaliseren met Simple-Simon. Papieren werkbonnen sorteren en verwerken, een planning in overvolle agenda’s met losse notities en het zoeken naar rondslingerende werkbonnen is hierdoor verleden tijd. Met het digitale planbord van Simple-Simon behoud je als installateur altijd het overzicht. Lees hieronder drie redenen om als installatiebedrijf te kiezen voor het digitaliseren van je werkbonnen en planning.

1. Volledig in controle
Simple-Simon is ontworpen voor een optimale samenwerking tussen kantoormedewerkers en installateurs in het veld. Maak bedrijfsroosters aan op kantoor die vervolgens direct beschikbaar zijn in het veld. Dankzij de realtime synchronisatie, speel je eenvoudig in op onvoorziene zaken zoals bijvoorbeeld een spoedklus of wijziging. De planner op kantoor heeft altijd inzicht in gemaakte afspraken. Daarnaast is de installateur altijd op de hoogte dankzij een pushmelding bij een wijziging.

2. Altijd inzicht in je planning
Onderweg, thuis of op kantoor, met Simple-Simon heb je altijd en overal inzicht in je planning. Simon’s digitale planbord geeft installatiebedrijven en installateurs namelijk altijd een actueel inzicht in de planning. Bekijk, maak of wijzig een werkbon en afspraak, wanneer en waar je maar wilt. Wijzigingen worden direct doorgevoerd waardoor gegevens altijd actueel zijn voor gebruikers.

3. Efficiënt plannen
Dankzij Simple-Simon’s planbord heb je altijd inzicht in onder andere de gewerkte uren van je buitendienst. Plan eenvoudig de juiste mensen met de juiste vaardigheden in. Krijg onder andere een overzicht van de dagplanning door te filteren, of personaliseer het complete planbord naar jouw wensen. Zo sluit het planbord altijd aan bij jouw bedrijfsimago.

Installatiebedrijven digitaliseren hun werkbonnen en planning zonder zorgen met Simple-Simon. De consultants van Simple-Simon helpen je graag bij het digitaliseringsproces. Wil je zelf kennis maken met Simple-Simon en de voordelen? Neem dan contact  op voor het inplannen van een online demo.