Altijd inzicht in je planning, field service & werkbonnen met Simple-Simon

Geplaatst op 24 juli 2023 door Redactie

Eenvoudig je field service stroomlijnen en niet langer werken met een verwarrende papieren planning? Simple-Simon biedt de oplossing voor installateurs. Met onze werkbonnen software heb je namelijk altijd en overal inzicht in je planning, field service en werkbonnen.Zo kan jij de focus leggen op het plaatsen, onderhouden en repareren van diverse soorten installaties.

Of je nu op kantoor, thuis en onderweg bent, met onze werkbonnen software heb je altijd inzicht in onder andere je planning, gemaakte afspraken en uit te voeren werkzaamheden.
De planners op kantoor kunnen eenvoudig werkbonnen in Simple-Simon zetten. Vervolgens kan hier direct een medewerker met de juiste vaardigheden aan gekoppeld worden. De buitendienstmedewerker kan door middel van de app onder andere werken aan de werkbon,verbruikt materiaal registreren en opmerkingen toevoegen.

Enkele voordelen die de installatietechniek ervaart door te werken met Simple-Simon:

● Alle benodigde informatie vind je terug op de werkbon. Gemaakte afspraken over werkzaamheden, maar ook inzicht in eerder uitgevoerde werkzaamheden doordat je automatisch historie opbouwt per locatie;
● Voorkom dat je voor een gesloten deur staat. Informeer je klant door middel van sms of e-mail met betrekking tot afspraakbevestiging, verwachte aankomsttijd en eventuele wijzigingen in de afspraak;
● Klaar met werken aan de werkbon? Voeg eenvoudig gewerkte uren en verbruikte materialen toe. Als je werkt met een boekhoudpakket, kan je deze met je Simon omgeving koppelen. Zo kan je ook de conceptfactuur direct versturen.

Simon klant uit de installatietechniek: “De voornaamste voordelen die wij met Simple-Simon behalen zijn overzicht in onze weekplanning, niet langer onleesbare handschriften ontcijferen en eenvoudig historie opbouwen per werkadres.”

Wil jij ook onder andere jouw planning, field service en werkbonnen zonder problemen stroomlijnen? Dan is Simple-Simon jouw alles-in-een-oplossing.

De consultant van Simple-Simon laat jou graag tijdens een gratis demo zien hoe andere installateurs hun werkbonnen en planning digitaliseren.