Alpentocht 2021: samen naar de top in Val Thorens

Geplaatst op 31 maart 2021 door Redactie

De installatiebranche levert al jaren deelnemers aan de Alpentocht, het sportevenement van én voor CliniClowns. Door corona werd er vorig jaar een alternatieve editie gehouden in Nederland, maar dit jaar voert de Alpentocht weer naar de Alpen.

Ieder jaar beklimmen de deelnemers een legendarische berg. Waar in 2018 nog de top van de Mont Ventoux en in 2019 de Col du Galibier werd bereikt, staat dit jaar in het teken van Val Thorens, bekend om zijn uitdagende beklimmingen en spannende afdalingen.

Tijdens de Alpentocht leveren deelnemers niet alleen een topprestatie, ze halen ook nog eens geld op voor het goede doel: CliniClowns. De CliniClowns brengen afleiding en plezier aan zieke kinderen, kinderen met een beperking en mensen met dementie.

De deelnemers van de Alpentocht – wandelaars, hardlopers én fietsers – gaan allemaal op hun eigen manier op zoek naar sponsors. In 2018 wisten 340 deelnemers bijna 250.000 euro op te halen, in 2019 was dat zelfs 375.000 euro. Een flinke groep deelnemers gaat al jaren mee met de Alpentocht. Niet alleen voor het goede doel; ook voor een onvergetelijke week!

Reageren

Vul de gegevens in en uw naam en reactie zullen op de website worden getoond. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement