Alpentocht 2019

Geplaatst op 14 januari 2019 door Redactie

In 2018 zijn 340 helden lachend naar de top van de Mont Ventoux gegaan. Fietsend, wandelend en hardlopend zijn zij de uitdaging aangegaan en hebben zij geld opgehaald voor CliniClowns. Dit resulteerde in een geweldig bedrag van €247,685,-. We zijn trots op onze toppers die deze berg hebben beklommen en willen graag iedereen bedanken voor dit fantastische weekend! We hebben genoten van een geweldig en succesvol weekend, met een heerlijk zonnetje op de Mont Ventoux en een uitstekende BBQ na afloop van de beklimming.

Een nieuwe berg

In 2019 gaat Alpentocht naar een nieuwe berg: de Col du Galibier!
In het weekend van 7 september 2019 zullen we met z'n allen de Col du Galibier in Frankrijk trotseren. Je kunt de berg weer op fietsen, wandelen of hardlopen afhankelijk van waar de grootste uitdaging ligt voor jou! Hierbij heb je de mogelijkheid om de berg via twee verschillende routes te beklimmen:
• Route 1: 35 km vanuit Saint Michel de Maurienne naar de top
• Route 2: 17 km vanuit Valloire naar de top

Kijk hier een filmpje over deze tocht.

Schrijf je nu in voor Alpentocht 2019

Je kan je individueel inschrijven, maar je kan ook meedoen met een heel team. Leuk om samen met je collega’s, familie, vriendin of relaties de uitdaging aan te gaan en er een gezellig en succesvol weekend van te maken. En dan ook nog eens voor het goede doel.
Deelname aan Alpentocht kost € 350,-. Hiervoor krijg je 4 overnachtingen in een hotel in Valloire (4-8 september 2019) en een kledingset van Alpentocht. Van tevoren krijg je de mogelijkheid om deel te nemen aan twee trainingen in Nederland en een informatiebijeenkomst.
Op vrijdag verzorgen we je tijdens een pasta-avond met de nodige energie voor de beklimming op zaterdag. Na afloop van je beklimming vieren we je prestatie met een heerlijke BBQ.

Waar doen we het voor?

Ook in 2019 fietsen, wandelen en hardlopen we weer voor CliniClowns.
CliniClowns zet zich in voor zieke en gehandicapte kinderen én mensen met dementie. Door echt contact te maken en hun verbeeldingskracht in te zetten zorgen de CliniClowns voor waardevolle geluksmomenten. Een ontmoeting met een CliniClown heeft effect: kinderen ervaren bijvoorbeeld minder stress en angst en mensen met dementie bloeien op en voelen zich weer gezien.
Daag jezelf en jouw vrienden of collega’s uit voor deze uitdaging! Meld je nu aan op www.alpentocht.nl

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement