Allround zorgeloze service met DEOS gebouwbeheersysteem OPENweb de cloud

Geplaatst op 29 juni 2020 door Redactie

Met OPENweb Cloud gebruikt u ons B-AWS gecertificeerde BACnet GBS in de cloud en profiteert van de functieomvang van een volwaardig GBS ook reeds bij kleine projecten.

Zie af van dure hardware voor uw GBS-server op locatie, tijdrovende installatie- en updateprocedures of extra personeelskosten voor het onderhoud van uw GBS-software. Met OPENweb Cloud vertrouwt u niet alleen op een gebruikersvriendelijk GBS maar ook op allround zorgeloze service: wij leveren u een bedrijfsklaar GBS op onze DEOS hoogwaardige servers, houden OPENweb altijd actueel, voeren regelmatige onderhoudswerkzaamheden uit en staan u met onze IT-experts altijd met advies ter zijde. Andere exclusieve voordelen in de de cloud: u ontvangt het OPENweb Event Control Center, de Event-serveren de upgrade-service gratis bij uw cloud-abonnement. Zo geniet u van de volledige functieomvang van OPENweb.

Daarbij maakt het niet uit, hoe groot uw klimaatinstallatie is: het economische gebruik in de cloud is reeds bij kleine installaties vanaf 100 gegevenspunten verzekerd. Locatie-uitbreidingen en hun koppeling zijn dankzij de centrale en individueel schaalbare cloud-oplossing snel en eenvoudig te realiseren.

De IT-beveiliging van onze cloud-oplossing heeft voor ons de hoogste prioriteit. Daarom vertrouwen wij in tijden van cybercriminaliteit op onze connect-boxen met de hoogste IT-beveiligingsstandaarden. De boxen worden al voorgeconfigureerd geleverd en beschermen zo uw systemen optimaal tegen cyberaanvallen. De configuratie kan bovendien vrij worden aangepast naar uw individuele wensen.