Alle kennis voor de bouw- en installatietechniek op ISSO.nl

Geplaatst op 10 juni 2021 door Redactie

Op het nieuwe platform ISSO.nl is sinds kort álle vakkennis beschikbaar voor professionals in iedere discipline van de bouw- en installatietechniek. Deze kennis is bovendien nog toegankelijker geworden. Naast alle kennis in ISSO Open hebben ze nu ook andere informatie aan het nieuwe platform toegevoegd. Denk aan nieuws en projectinformatie. Zo staat alle relevante informatie en kennis bijéén op ISSO.nl.

ISSO Open, bereikbaar via ISSO.nl, was al sinds september 2020 voor iedereen beschikbaar. De afgelopen maanden is hard gewerkt aan de verdere ontwikkeling van de site. Door alle informatie en kennis van ISSO op één plek onder te brengen, is de ISSO-KennisBank komen te vervallen.

Nieuw op het platform

Op ISSO.nl vind je informatie over de organisatie zelf, over de projecten en partners, en een nieuwsoverzicht. Daarnaast is alle kennis, inclusief het archief, beschikbaar via ISSO Open. Ook is de mogelijkheid om kennis te doorzoeken verbeterd; voor gebruikers is het op het nieuwe ISSO.nl eenvoudiger om de juiste informatie te vinden. En wie gebruik maakt van de Referentiedetails kan nu ook zoeken via de positie in een gebouw.

Profiel

Via ISSO Open hebben licentiehouders onbeperkt toegang tot de meest actuele vakkennis. Gebruikers die zijn ingelogd, kunnen via hun persoonlijke profiel hun favoriete documenten gemakkelijk raadplegen.

Ontwerpen, realiseren en beheren

De kennis van ISSO helpt professionals in iedere discipline van de bouw- en installatietechniek goede gebouwen te ontwerpen, realiseren en beheren, en te voldoen aan alle wet- en regelgeving. Hoewel het nieuwe platform is gelanceerd, blijft ISSO de komende tijd nog uitbreiden en verfijnen.

Reageren

Vul uw gegevens in en uw naam en reactie zullen worden getoond.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement