All-electric met de Dynamis Monoblock warmtepomp van Masterwatt

Geplaatst op 15 mei 2023 door Redactie

Met de Dynamis Monoblock plaatst u een all-electric oplossing in zowel kleine woonhuizen als grote panden. De diverse verkrijgbare vermogens zorgen ervoor dat u de warmtepomp bijna in elke situatie kunt plaatsen.
Door de vermogens variërend van 8 kW tot 23 kW, kunt u de Monoblock breed inzetten. En met zijn A+++ label en COP tot 4,7* is hij enorm energie-efficiënt.

Ingebouwde Economyzer

De Dynamis Monoblock warmtepompen beschikken over een ingebouwde Economyzer. Met behulp van deze Economyzer kan de warmtepomp tijdens tapwaterbedrijf hogere temperaturen maken. Hierdoor hoeft het warme tapwater minder te worden naverwarmd door bijvoorbeeld een elektrisch element en wordt voor tapwater een hogere efficiëntie behaald.

Vermogensmodulatie

Eén van de andere belangrijke kenmerken is dat de warmtepomp moduleert. Door de invertertechnologie stemt hij middels sensoren het vermogen af op de benodigde warmtevraag. Hierdoor beperkt hij in/uitschakel momenten zo veel mogelijk en daardoor is de efficiëntie hoger.

Meerdere verwarmingscircuits

De Dynamis Monoblock warmtepompen kunt u op diverse manieren instellen.
De ingebouwde regeling biedt de mogelijkheid om twee verschillende verwarmingscircuits met een ander temperatuurtraject aan te sturen.

Combinatie met andere systemen

Doordat verwarmen (en/of koelen) met een warmtepomp onder elektrisch verwarmen valt, is het ook een ideale manier om zelf opgewekte PV-stroom ook daadwerkelijk zo veel mogelijk zelf te consumeren.

Subsidie op de Dynamis Monoblock warmtepomp

Wanneer u een Masterwatt warmtepomp aanschaft, wordt dit door de overheid stevig beloond. De ISDE subsidie voor deze warmtepompen ligt tussen de € 2.700 en € 3.600 euro.

Liever hybride?

Is uw woning nog niet geschikt voor All-electric, of wilt u liever een hybride oplossing. Dat kan! Met de Dynamis Split, bieden wij een warmtepomp die u hybride kunt installeren. Besluit u op een later moment dat u liever een All-electric warmtepomp heeft, dan kan de installatie van de Dynamis Split hierop aangepast worden.

Wilt u meer weten over onze warmtepompen of de mogelijkheden?
Neem dan contact op met de specialisten van Masterwatt: 085-303 74 50.

* Bij een luchttemperatuur van 7 °C en een watertemperatuur van 35 °C (A7/W35) COP is afhankelijk van het gekozen vermogen

Bekijk hier een video van de Dynamis Monoblock warmtepomp