Afsluiters van Duits fabricaat: dus direct leverbaar

Geplaatst op 31 augustus 2020 door Redactie

Oventrop heeft een van de breedste assortimenten afsluiters in de markt. Van eenvoudige spindelafsluiters tot kogelkranen, keerkleppen, schuifafsluiters, vlinderkleppen en zelfs naaldafsluiters. De feilloos functionerende afsluiters van Duits fabricaat zijn snel leverbaar.

Afsluiter nodig? Pak een Oventrop!

Steeds meer bedrijven ontdekken de omvang van het Oventrop assortiment. De meer dan 6500 artikelen — waaronder dus een breed programma afsluiters — zijn praktisch allemaal gefabriceerd bij onze oosterburen.

Oventrop Nederland levert nu opvallend veel afsluiters aan nieuwe klanten. Wie eenmaal heeft kennisgemaakt met de duurzame kwaliteit en de slimme voordelen, pakt altijd een Oventrop.

Enorm assortiment Oventrop afsluiters

Het bedrijf levert allerlei Optibal kogelkranen, van vernikkeld of ontzinkingsbestendig messing, met hefboomhandgreep, vleugelhandgreep of verlengde knevelgreep, en bijvoorbeeld met thermometer. Er zijn ook Optibal hoge temperatuur kogelkranen en hoge druk kogelkranen met een of twee stalen laseinden.

Ook van Oventrop: diverse Hygate schuifafsluiters en flensafsluiters, van messing of brons met schroefdraad en van gietijzer met flens.

Ze introduceren ook een nieuwe generatie vlinderklepafsluiters met solide EPDM-afdichting. Extra afdichting is niet nodig. Dat maakt deze compacte, veilige oplossing ideaal voor verwarmingssystemen, koelinstallaties en industriële installaties.

De keerkleppen in draaduitvoering (behuizing van brons en binnendelen van messing) zijn er met FKM-afdichting, EPDM-afdichting of metallisch afdichtend. Ook zijn er diverse keerkleppen in flens- of tussenbouwuitvoering en in staal of gietijzer en met EPDM-afdichting.