Accessoires monteren zonder te boren

Geplaatst op 17 april 2018 door Redactie

Accessoires snel en muurvast monteren op iedere gewenste plek bij je badmeubel, douche of toilet. Met dit in het achterhoofd ontwikkelde Tiger de vernieuwde Tigerfix. Dankzij de handige lijmtechniek hangt je zeeppomp, handdoekhaak of toiletrolhouder eenvoudig aan de muur, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over verkeerd geboorde gaatjes in of beschadiging van je betegelde muur.

Het monteren van je accessoires doe je heel simpel met enkele eenvoudige stappen, gevolgd door slechts 4 uur uithardingstijd. En op het moment dat je een van de accessoires wilt verplaatsen of vervangen, zorgt TigerFix ervoor dat je deze makkelijk kunt verwijderen zonder dat er sporen of restanten worden achtergelaten. De tegels in je badkamer of toilet blijven dus intact en je accessoires blijven hangen.

TigerFix is breed toepasbaar op iedere harde, gladde ondergrond en op iedere droge of natte plaats in een badkamer of toiletruimte. Dit gepatenteerde lijmsysteem is namelijk waterbestendig en heeft een supersterke hechting op iedere niet-poreuze (tegel)wand. De draagkracht is gegarandeerd tot 10 kg. Zo blijven je accessoires - en de spullen die daarop staan of eraan hangen - perfect op hun plaats.

TigerFix is geschikt voor vrijwel alle accessoires uit de diverse series van Tiger.