Aanmelding kandidaten voor WKO Duurzaamheid Award

Geplaatst op 04 mei 2016 door Redactie

Het Gebruikersplatform Bodemenergie roept iedereen op om een eindgebruiker van een WKO-systeem aan te melden voor de WKO Duurzaamheid Award. De award gaat naar een WKO-eindgebruiker die uitzonderlijke inspanningen levert of heeft geleverd om zijn/haar ervaring en kennis voor het verbeteren en optimaliseren van een klimaatinstallatie met WKO te delen met andere eindgebruikers. Vorig jaar lanceerde Gebruikersplatform Bodemenergie deze nieuwe traditie: de jaarlijkse uitreiking van de WKO Duurzaamheid Award.

In 2015 ging de allereerste WKO Duurzaamheid Award naar Chris Overes, verantwoordelijk voor een omvangrijke WKO-installatie. Overes is afdelingshoofd Huisvesting bij een groot vastgoedcomplex van het ministerie van Binnenlandse Zaken.

Uitreiking bij Vakbeurs Energie
Dit jaar is de uitreiking van de WKO Duurzaamheid Award op 4 oktober, de openingsdag van de Vakbeurs Energie in Den Bosch. Herkent u iemand in bovenstaande omschrijving voor wie deze award is bedoeld, stel die gepassioneerde WKO-eindbeheerder dan nu kandidaat. Stuur de naam van de eindgebruiker, het telefoonnummer en de locatie van de betreffende WKO-installatie naar info@gebruikersplatformbodemenergie.nl. Ook ontvangt de organisatie graag een korte toelichting van wat de eindgebruiker doet om kennis rondom WKO-installaties te delen.

Gebruikersplatform Bodemenergie is erg benieuwd naar de inspanningen die eindgebruikers leveren om kennis rondom WKO’s te delen, van kleine acties tot grotere. Schroom dus niet iemand, of misschien wel uzelf, kandidaat te stellen, ook al twijfelt u aan de geschiktheid. Het gebruikersplatform Bodemenergie ziet de aanmeldingen voor de WKO Duurzaamheid Award graag tegemoet!

Doelstelling Gebruikersplatform Bodemenergie
Het Gebruikersplatform Bodemenergie is opgericht voor de eindgebruikers van klimaatinstallaties met een WKO. Omdat de potentie van bodemenergie zo enorm groot is, is het belangrijk dat eindgebruikers hun WKO-systeem verder optimaliseren. Het commitment van het Gebruikersplatform Bodemenergie ligt volledig bij de belangen van WKO-eindgebruikers; wij inspireren, delen kennis en brengen eindgebruikers bij elkaar en met elkaar in contact. Het platform helpt haar leden op uiteenlopende manieren bij kennisverbreding, belangenbehartiging en bemiddeling bij het oplossen van problemen. Kijk voor alle activiteiten en actuele bijeenkomsten op www.gebruikersplatformbodemenergie.nl.

Reageren

Vul uw gegevens in en uw naam en reactie zullen worden getoond.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement