Ajilon maakt kennis met BINK

Geplaatst op 15 juni 2016 door Redactie

Ajilon verbindt vakspecialisten met organisaties. Ajilon staat bekend als detacheringsbureau maar daarnaast realiseren zij ook complete projecten.

Al enige jaren is er regelmatig contact tussen beide bedrijven wat op donderdag 12 mei resulteerde in een BINK kennissessie. Op die dag was Martin Zuurmond van BINK Software BV te gast bij Ajilon Engineering Rotterdam om de medewerkers mee te nemen in de toepassingen en mogelijkheden van BINK. De avond startte met een gezellige pizza-sessie gevolgd door een live presentatie van de software.

Het nieuwe rekenen in de installatietechniek

Na een korte geschiedenisles maakte Martin de sprong naar het heden. Wat zijn de mogelijkheden van BINK nu en de mogelijkheden in de toekomst? Met het strenger worden van de eisen, de vele installatiemogelijkheden en de diverse softwaregereedschappen is het zaak goed op de hoogte te zijn én te blijven. Voor Ajilon medewerkers die zowel op installatietechnisch als bouwfysisch gebied berekeningen maken is een totaalpakket erg handig. Maar ook niet onbelangrijk in hoeverre is BINK in te passen in BIM.

Tot slot kon men live zien hoe makkelijk de BINK modules Warmteverlies en Leiding werken. De kennissessie werd zeer positief beoordeeld en zal zeker een vervolg hebben.

BINK kennissessie

Wilt u binnen uw bedrijf een dergelijke kennissessie voor uw medewerkers organiseren? Neem dan contact op met één van onze accountmanagers via (+31)78 7400201 of stuur een mail naar sales@binksoftware.nl. Samen met u maken wij een sessie op maat.